Nordkorea är inte det vassaste laget framåt

När man får mer än dubbla pengarna när ett så offensivt tamt lag som Nordkorea möter ett respektabelt motstånd så måste jag testa. Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet ger 2,05 på att Nordkorea inte gör mål mot Grekland. Matchen spelas på neutral plan i Österrike.

Nordkorea överraskade när de kvalificerade sig till VM framför mer etablerade fotbollsnationer. Det var framförallt deras disciplinerade lagarbete och defensiv som var avgörande. Framåt gjorde de ofta bara precis vad som behövdes och de snittade mindre än ett mål per match framåt genom båda gruppspelen. De har en del kvicka spelare framåt men ingen tyngd när det gäller att göra mål. Samtidigt kan de spela lite väl negativt mot bättre motstånd. När de idag möter ett Grekland, som under Rehhagel inte heller spelar en särskilt charmerande fotboll, så får jag känslan av att det kan bli ett målsnålt och trist möte. Ska några göra mål så borde det vara Grekland som är det tyngre laget.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:00
Grekland - Nordkorea
Nordkorea gör inte mål
44 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *