Offensivt skickliga Malmö fortsätter att göra mål

Malmö känns oerhört starka och jag tror fortfarande att de står som slutsegrare i slutet av säsongen.  Tillsammans med Elfsborg har de gjort flest mål i serien, 27 stycken. På hemmaplan är de oerhört starka där man vunnit 4 raka matcher, 5 vinster och en oavgjord totalt.
Brommapojkarnas snålspelande har gett goda resultat och laget ligger på en sjunde plats med en match mindre spelad. Det är emellertid främst på hemmaplan som laget tar sina poäng. På bortaplan har det endast blivit en seger och 3 gjorda mål framåt.
I förra matchen för Malmö på Malmö stadion vann de med 3-1 mot ett annat snålspelande lag, Åtvidaberg. Jag tror inte offensivt skickliga Malmö får några problem att göra mål på Brommapojkarna.. och gör de mål är jag nästan helt säker på att de vinner.

Senaste VM-matchen som Ryssland förlorade var i semifinalen mot Finland i VM 2007. Efter det har det blivit 2 VM-guld och nu ytterligare en VM-final. Tjeckien har krånglat sig vidare till final efter att ha vunnit på straffar både mot Finland och Sverige. Det här vinner Ryssland!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 20:00
Malmö - Brommapojkarna
1
86 kr
Sön 20:30
Tjeckien - Ryssland
2
86 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *