Varken Liverpool eller Fulham öser in mål idag

Jag förväntar mig två ganska målsnåla semi-finaler i Europa League ikväll. De engelska lagen kommer nog spela rätt försiktigt för att kunna få med sig ett bra utgångsläge till returmötena. Jag brukar inte spela så kallade ’fantasy games’ som spelbolagen har, men jag känner att det finns en hel del spelvärde i krysset i Nordicbets fantasy game mellan Fulham – Liverpool till 3,45. Båda lagen ska alltså göra lika många mål i sina respektive matcher för att den ska gå in.

Varken Fulham eller Liverpool har presterat något vidare på bortaplan den här säsongen och jag tror att båda lagen kommer att spela rätt konservativt idag. Jag kan inte riktigt se något av lagen göra 2 mål idag så det känns det lite 50/50 över om de kommer göra 0 eller 1 mål. 3,45 känns då riktigt spelvärt. Liverpool saknar Torres och utan honom blir anfallsspelet genast mer uddlöst. Även Maxi saknas idag. I ligan har de gjort ynka 14 mål på 17 bortamatcher och även om Atletico Madrids försvar inte är pålitligt på nåt sätt så satsar de hårt på cuperna då ligan är körd. Liverpool kan säkert jobba sig till ett X men i så fall tror jag på 0-0 eller 1-1.

Fulham är ännu tamare borta i ligan med sina 11 gjorda mål. De har dock gjort mål i de flesta Europamatcherna och har lyckats få in en boll borta mot lag som Wolfsburg, Juventus, Shakthar Donetsk och Roma. De kan mycket väl störa Hamburg idag men mer än ett mål lyckas de nog inte med speciellt ofta där. Tänk även på att både Liverpool och Fulham har haft långa slitande bussresor tack vare de isländska askmolnen som gillar att jäklas med Europa nuförtiden.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 21:05
Fulham - Liverpool
X
54 kr

2 kommentarer till “Varken Liverpool eller Fulham öser in mål idag

  1. Daniel den skrev:

    Härlig dag för trista matcher

  2. John den skrev:

    Hear hear! Inget av de engelska lagen verkade direkt nära att måla. Kändes tryggt rätt tidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *