Hamburg och Fulham spelar i en tät tillställning

Semifinal i Europa League. Fulham har överraskat många med att ta sig nästan hela vägen till final. Det är dock på hemmaplan som det händer, som 4-1 mot Juventus i åttondelsfinalen. Borta är man inte lika bra och kommer behöva täta till hemåt. Hamburg är lite svårbedömt men är välorganiserat som de flesta tyska lag och kommer inte att gå bort sig för ofta. Jag tror på en tät tillställning och spelar på under 2,5 målBetsson” href=”https://www.betsson.com/web/sv/sportsbook/?” target=”_blank”>Betsson till oddset 1,90.

Hamburg hade nog hoppats på att ligga högre upp i den inhemska ligan än vad de gör nu. De började ganska bra men har bara tappat i placeringar efter det. Europacupspelet kan bli av deras räddning och de ser sig nog glada för att de lottades mot Fulham. Nyckeln här kommer att vara att inte släppa in mål på hemmaplan eftersom bortamål är avgörande för avancemang. De kommer att se till att inte släppa till något bakåt och anfalla efter det. Får de 1-0 så kommer de vara ganska nöjda med det tror jag. De kommer inte  tokanfalla åtminstone.

Fulham är ett utpräglat hemmalag och mår inte så bra på bortaplan. De ligger faktiskt på 14e plats i Premier League om man bara ser till bortaplan. Enbart Portsmouth, Hull och Stoke har gjort mindre mål när de reser och det är ju inte så väldigt imponerande facit. De vet att de inte kommer att ösa in mål och hoppas därför hålla tätt bakåt de också. Tar de ledningen kommer de backa hem med kraft. Försvaret är en stark lagdel.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 21:05
Hamburger SV - Fulham
Under 2,5 mål
55 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *