Tight tillställning väntas på Vångavallen

Allsvenskan har varit en av de målfattigaste någonsin så här långt, vilket delvis kan förklaras med planer i ovanligt dåligt skick. I Trelleborg och framför allt i Brommapojkarnas matcher har det blivit väldigt lite mål. I fjol slutade det här mötet på Vångavallen 0-0 och jag tror det åter igen blir en tight tillställning. Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,88 hos Betsson. Betsafe har 1,67 i odds på samma spel.

Trelleborg vann över IFK Göteborg på Gamla Ullevi i förra matchen trots en lång skadelista. TFF tog tidigt ledningen och andra halvlek handlade bara om att försvara den ledningen. Nu är Joakim Nilsson, Marcus Pode och Fisnik Shala tillbaka i spel. Trelleborg har målskillnaden 5-9 på 6 matcher. I hälften av matcherna har båda lagen inte gjort mål.

Bortamatchen i Trelleborg är den bortamatch som geografiskt ligger längst bort för Brommapojkarna. På grund av aska från vulkanen på Island tvingades BP redan efter söndagens träning sätta sig i buss som ska ta dem hela vägen till skåneland. Brommapojkarnas stora problem så här långt har varit att göra mål. På 6 matcher hittills har de endast lyckats sätta 2 bollar, vilket de är tredje sämst i serien med. Det positiva är att de samtidigt bara släppt in 3 mål, det är tredje bäst av alla lag. 5 av 6 av Brommapojkarnas matcher har slutat med att båda lagen inte har gjort mål.

Andreas Eriksson i BP skadade sig i förra matchen mot Örebro och missar matchen ikväll. Han skadade sig i mitten av första halvlek. 10 minuter senare gjorde Örebro matchens enda mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:00
Trelleborg - Brommapojkarna
Båda lagen gör inte mål
44 kr

3 kommentarer till “Tight tillställning väntas på Vångavallen

  1. John den skrev:

    0-0 ännu. Verkar vara ännu en tråkmatch ute på åkrarna. Varför har jag inte spelat mer på liknande tips nu innan planerna börjar få grässtrån på sig? 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Vid första anblick så ser oddset riktigt lågt ut men det handlar ju om Trelleborg och Allsvenskan så kanske skulle ha varit lägre 🙂

  3. Daniel den skrev:

    Kan någon svenskalärare kommentera hur svenskan är i ”båda lagen gör inte mål” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *