Målen rullar nog in mellan Scunthorpe och Reading

En av förra årets giganter i the Championship, Reading, började säsongen illa men har på senare tid återfått sin heder. Efter att ha slagit ut Liverpool ur FA-cupen började de spela bättre och bättre. Chanserna att nå en playoff-plats är oerhört ringa så de har inte mycket att spela för. Dock verkar de tycka fotboll är roligare nu än på länge och vill nog avsluta säsongen bra. De är bra nog för att vinna över Scunthorpe som lär kämpa för sina liv för att klara kontraktet till nästa säsong.

Reading är ett av ligans målgladaste lag, tyvärr för deras del så gäller det båda riktningarna. Nu måste de plocka alla möjliga poäng om de ska klara det omöjliga – att nå en playoff plats. Chanserna är astronomiskt små men de måste tro och lär definitivt satsa på matchen. Scunthorpe jobbar i sin tur på att klara sig kvar i ligan efter en sådär säsong. Det är inte lätt att vara nykomlingar i någon division.  Även Scunthorpe är ett lag som spelat upp sig den andra delen av säsongen och kan säkra kontrakt om de vinner i dag. De lär nog knappast hålla tillbaka om de för chansen att anfalla.

Två motiverade lag som spelat upp sig, men knappast har ligans bästa försvar. Jag gillar mina chanser här

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Scunthorpe - Reading
Över 2,5 mål
81 kr

4 kommentarer till “Målen rullar nog in mellan Scunthorpe och Reading

 1. Daniel den skrev:

  2-2 slutar matchen. Irons tjänar väl liiite mer på det men är inte säkra än. Två poäng till behöver dem för att vara 100%

 2. Sulan den skrev:

  Hej!
  Måste tacka för en väldigt bra blogg samt det fantastiska tipset angående bonus på 1000 kr på http://någon-sida.se/ som jag fick nys om här på bloggen….de 1000kr som jag fick i bonus har nu blivit 6853 kr 🙂 på ett par dagar genom lyckade spel…Häng på!

  • Daniel den skrev:

   @Sulan-bulan
   Tackar för det oerhört seriösa berömmet… Vi har aldrig hört om sidan du försöker smyga in. Skönt att du har koll på sidan innan du spammar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *