Spänningen har släppt för Capitals

Efter att ha förlorat första mötet i matchserien med Montreal Canadiens har nu Washington Capitals vänt till 2-1 i matcher. I match 3 lossnade det rejält för Caps, 4 mål i mittenperioden grundlade 5-1 segern. Mötena med Montreal har varit jämna men också väldigt målrika. Jag spelar på att bortlaget gör över 3,5 mål i matchen till oddset 1,87 hos Betway.

Alexander Ovechkin har blivit mycket hårt uppvaktad i matchserien vilket gav god utdelning för Montreal i match 1. Habs vann den matchen och Caps gjorde bara 2 mål framåt. I de 2 senare matcherna har inte Caps sökt Ovechkin lika mycket och då har andra klivit fram och gjort mål, bland annat Nicklas Bäckström som blev stor matchvinnare med 3 mål i den andra matchen.

Washington har lyckats göra 4 mål eller mer i 6 av 7 möten med Montreal i år och de har goda förutsättningar att göra det igen..

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 01:05
Montreal - Washington
Washington över 3,5 mål
84 kr

2 kommentarer till “Spänningen har släppt för Capitals

  1. Daniel den skrev:

    Trolig får jag säga. Det blir fler mål nu än i de första matcherna i slutspelet. Lite underliga resultat så det är svårtippat. Skönt att tippa målspel då

  2. Daniel den skrev:

    andra målet föll i sista minuten av andra perioden. Nu sover jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *