Matchbilden kommer att passa Aston Villa

Hull är nere i smeten i år igen men nu är lagen runt dem i lite bättre form än Newcastle var vid samma tid förra året. Hull behöver verkligen en seger här men jag tror att det blir svårt mot starka och motiverade Aston Villa. Tvåan är troligast.

Vi är vid den tiden på året då det blir väldigt många resultat som skulle vara konstiga för några månader sedan. Det gäller att hitta var motivationen spelar in. I den här matchen har båda lagen motivation att gå in för segern vilket inte gynnar Hull. De är ett sämre lag normalt sett och när nu Hunt (som leder den interna skytteligan) är borta resten av säsongen så blir det inte lättare. Det brukar vara enbart på hemmaplan som poängen kommer men även här har man darrat lite då man förlorade 6 poängsmatchen mot Burnley nyligen.

Senast lyckades man med att ta poäng i Birmingham som dock saknar något att spela för förutom hedern. Matchen ska ha varit ganska seg och första halvlek innehöll inte många skott. Avslagen historia alltså. Det tror jag vi inte kommer att ha i dag. Hull behöver poäng i den situation man befinner sig i.

Aston Villa har spel i Europa i sikte. En plats i Champions League är möjlig men det är nog Europa League som de har slåss för framför allt. Bakom sig har de Everton som är i grym form så det finns ingen tid att dra ner på tempot. Matchbilden i dag kommer nog gynna Aston Villa som gillar att ligga lite försvar för att sedan kontra kvickt genom spelare såsom Young och Agbonlahor. Hull kommer säkert försöka föra spelet men saknar spets och kommer nog inte långt mot Villas starka försvar.

Förra året vann Villa här med 1-0 och jag tror på ett liknande resultat i dag. Målskytt: Carew som gjort 5 av Villas 9 senaste mål. Oddset 2,00 hittar jag på Unibet där jag kommer lägga mina pengar.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 20:45
Hull - Aston Villa
2
58 kr

4 kommentarer till “Matchbilden kommer att passa Aston Villa

 1. Daniel den skrev:

  Slog precis på matchen och det blir 1-0 till Villa!! Skitklantigt försvarsspel av Hull. Riktigt uselt

 2. Daniel den skrev:

  Herregud vilka missar :O Tre riktiga sitters på rad för Hull. Missar man dem…. Blir nog inte lättare att göra mål. De kan inte försvara och inte göra mål

 3. Viktor den skrev:

  Bra spel! Jag funderade också på Aston Villa.. Ren tvåa, tvåa DNB och över 2,5 mål men var osäker på Villas motivation..

 4. Daniel den skrev:

  Deras motivation är europa-spel. Men det är ju sant som jag skrev. Det gäller att passa sig för lagen som inte har något att spela för. Som Birmimngham senast som du råkade ut för.

  Jag är nog mest glad för att Wolves antagligen är helt safe nu. Inte vågat tro på det men inte fan tar Hull 7 poäng på de sista tre matcherna utan att vi tar ett enda. Vi ska inte glömma att West Ham inte har ett skitenkelt schema heller 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *