Sent crickettips från World Twenty20

Det blir ett sent tips så här på fredagskvällen. Cricketens World Twenty20-turnering har idag dragit igång i Västindien och ”hemmanationen” spelar sin första match ikväll mot Irland. De har många duktiga spelare men presterar ganska ojämnt. Deras storstjärna Chris Gayle förväntas visa vägen och han trivs särskilt bra i Twenty20-formatet (ett kortare spelformat som tar ett par timmar). Jag testar Gayle som bäste batsman (flest runs) i hemmanationen till 3,00 hos William Hill.

Gayle var tredje bästa runscorer av alla i förra årets turnering i England och är en stor stjärna i Twenty20. Även om andra spelare som Chanderpaul och Sarwan har kapacitet till att få många runs med så litar laget mycket på att Gayle ska tag i taktpinnen. Han är deras solklare opening batsman, vilket är en stor fördel när lagen bara har 20 overs var. Den som börjar har större chans till att hinna få flest runs. Gayle har också en sådan hög kapacitet att han kan klara sig kvar en lång tid på en bra dag. I fjolårets World Twenty20 mot Sri Lanka blev han den förste att hålla sig kvar vid slagträt genom en hel inning.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Fre 23:00
Västindien - Irland
Gayle bästa hemmabatsman
49 kr

3 kommentarer till “Sent crickettips från World Twenty20

  1. Daniel den skrev:

    Kom just hem från kalas. Gayle spelar inte ens va? Bravo är kapten för dagen

  2. John den skrev:

    Nope, hade problem med ryggen och vilade. Lite trist då jag tänkte spurta om dig i slutet där 🙂

  3. Daniel den skrev:

    din luriga lilla palsternacka där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *