Mjällby fortsätter att visa framfötterna

Nykomlingen Mjällby har startat årets allsvenska riktigt bra. På 3 omgångar så här långt är man obesegrat och har 5-0 i målskillnad. Senast lyckades man vinna med 2-0 mot det förhandstippade topplaget Örebro på bortaplan. Mjällbys Marcus Ekenberg leder den allsvenska skytteligan så här långt med 4 mål. Om måndagens motståndare Gefle ska få med sig någon pinne hem gäller det att ha full koll på honom.

Gefle förlorade rättvist i förra omgången hemma mot Malmö med 3-1. Deras skadelista blir bara längre och längre. Senast skadade spelare är Mikael Dahlberg, Öyvind Gram och Jens Portin.

Strandvallen var i okej skick i Mjällbys förra match och den är garanterat inte sämre tills på måndag. I superettan i fjol förlorade Mjällby endast en match här. Bet365 erbjuder 1,91 på hemmaseger vilket jag spelar på.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 15:00
Mjällby - Gefle
1
80 kr

4 kommentarer till “Mjällby fortsätter att visa framfötterna

 1. John den skrev:

  Har sett odds på under 1,70 nu så du gjorde rätt i att vara ute tidigt. Får se om de håller för det stora favorittrycket de har nu då 😉

 2. Finlands-Daniel den skrev:

  Ojoj, 0-3 en bit in i andra. Vet inte vad häcken haller pa med jag är inte imponerad…En segerrad som haller pa att brytas.

 3. Viktor den skrev:

  Du menar Mjällby antar jag..

 4. Daniel den skrev:

  Oj, gula och svarta är de allihop 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *