Real Madrid tar stabil seger över hemmasvaga Racing

Efter derbysegern senast så har Real Madrid gjort minst 3 mål i sina 10 senaste ligamatcher. Nu möter de ett Racing som är det sämsta hemmalaget i ligan och har fruktansvärt svårt med målskyttet på El Sardinero. Det här känns som en trygg bortaseger så jag spelar Real Madrid -1 till 1,91 hos 888Sport.

Racing har en del duktiga spelare framåt men saknar en riktig målskytt. Bäste målskytten i ligan är Canales med ynka 5 mål. Frågan är hur gärna han vill göra mål mot laget han nyss skrivit på för och som han ska till i sommar. På bortaplan spelar Racing rätt hyggligt och det är där de gör de flesta av målen. Hemma i Santander har de gjort hälften så lite (10 stycken) och man undrar varför de inte lyckas bättre där. Senaste gången de gjorde mål hemma var den 7 februari och de har lyckats med att förlora mot både Malaga och Almeria sen dess. Idag saknar de både Oriol och Henrique i försvaret vilket är oroande när de möter en sådan stark offensiv.

Det har varit målkalas i de flesta ligamatcher det senaste för Real Madrid. Higuain och Ronaldo har öst in mål och har imponerande målsnitt just nu. Ramos och Alonso är avstängda idag men de har såklart en bred trupp med spelare som kan komma in och göra ett jobb. Mer positivt är att Lass Diarra, Benzema och Garay är tillbaka i truppen. Madrid behöver en vinst här för att hamna på samma poäng som Barca inför El Clasico nästa vecka och Racing ska inte ha stor chans i dagsläget. Jag förväntar mig en trygg seger.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 19:00
Racing Santander - Real Madrid
Real Madrid (-1)
36 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *