Fulham vinner mot Hamburg i obalans

Senaste matchen dessa två möttes tippade jag helt rätt ett underspel. Efter allt som hänt under veckan så tror jag på att stabila Fulham vinner mot Hamburg utan tränare. Ettan ger 2,18Pinnacle men andra bolag ger oftast minst 2,10 just nu.

Fulham är ett utåräglat hemmalag och är inte alls lika bra borta. Senaste tiden har de haft ett öga på Europa League och vilat många spelare i sina matcher i Premier League. inte blir de bötfällda för det som Wolverhampton blev efter den kända matchen mot Manchester United i December. Hur som helst så är de riktigt stabila och släpper inte många poäng på hemmaplan. Idag ska Bobby Zamora vara tillbaka hoppas man och han är i god form.

Hamburg är inte det mest stabila laget just nu. Efter en chockerande storförlust mittenlaget Hoffenheim blev managern Labbadia sparkad omedelbart. Laget har inte sett riktigt bra ut någon gång under säsongen egentligen så det var inte så överraskande.  De är ett lag som sällan imponerar. Tror att det kan bli svårt att få laget att dra åt samma hål, framfört allt nu där allting verkar så rörigt. Inte det bästa läget att resa till London för att spela Europa League.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 21:05
Fulham - Hamburger SV
1
72 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *