Märkligt satta odds från Nordicbet på antal mål i Liverpoolmatchen

I vanliga fall när man hittar spelalternativet ”antal mål” hos bolagen och det går att välja mellan 0-1, 2-3 och 4+ mål så brukar 2-3 mål ge runt 2,00 i odds. Av någon anledning så har Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet beslutat att 2-3 mål ska ge skyhöga 3,55 idag i mötet mellan Liverpool – Atletico Madrid. Är det nåt jag gillar med att tippa så är det att hitta såna här guldkorn. Jag ser ingen anledning till att det oddset ska ligga så högt. Expekt ger bara 2,00 och Betway 1,90 för samma. Jag måste testa!

Nordicbet har just nu 0-1 mål som det troligaste till 2,06 och 2-3 mål anses vara det minst troliga. Liverpool har förvisso lite osäkerheter kring flera anfallare men har ändå kvalitet nog i laget för att göra mål. Sen ska man ju inte glömma att det är Atletico de möter också och de är sällan helt stabila bakåt. Samtidigt har Atletico ett riktigt bra material för att lira på kontringar och Liverpool har varit sårbara på fasta situationer. 2-0, 1-1, 2-1 känns som ganska realistiska resultat och fyra mål eller mer känns mindre troligt i en sån här viktig match. Mer än 28 % chans borde tipset ha så 3,55 är absolut värt till en mindre insats.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 21:05
Liverpool - Atletico Madrid
Antal mål: 2-3
22 kr

2 kommentarer till “Märkligt satta odds från Nordicbet på antal mål i Liverpoolmatchen

  1. Gunnar den skrev:

    John,
    låter som om du hade hittat en fin arb-möjlighet på kanske 10 % utan att utnyttja den?

  2. John den skrev:

    Jo det hade kunnat utnyttjas men vi brukar inte syssla med arbitrage på bloggen. Det är roligare att använda sina kunskaper till att tjäna en peng 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *