Wigan brukar ösa på från start

När Wigan spelar hemma brukar de ösa på hårt från start och ha ett högt tempo. I alla 7 matcherna hittills har de gjort sin första try i 15:e minuten eller tidigare så 888sports 1,83 på att Wigan gör sin första try innan/exakt 14:59 min in i matchen känns spelvärt.

Leeds är inget dåligt lag men alla skador och förändringar i laget måste ha rubbat stabiliteten lite. I senaste bortamatchen mot Huddersfield var de inte riktigt med från start och släppte till 2 tries den första kvarten. Misstag gjorde även att Harlequins fick en tidig try i matchen innan. Leeds har varit ojämna hittills och har inte alltid sett stabilt ut. Wigan har en farlig offensiv och många spelare som kan kliva fram. De lär vara sugna på att bevisa att de även kan slå även de absoluta topplagen och kommer nog ut taggade från start. En try ska de åtminstone kunna få inom 15 min.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
Wigan - Leeds
First try innan/exakt 14:59 min
39 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *