Svårspelade Wigan har chans att dra ifrån Leeds

Wigan Warriors lyckades komma igen direkt efter kollapsen i 2:a halvlek mot Bradford som ledde till lagets enda förlust hittills. De har tagit 2 raka segrar sen dess och är fortsatt svårstoppade när de går framåt. Leeds har inte imponerat hittills men de är ändå regerande mästare med ett fint lag. Det kan bli tight men det är svårt att tippa emot Wigan just nu. Jag gillar som vanligt Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betways linor och testar därför Wigan -5,5 till 1,85.

Jag tror ingen förväntade sig att Leeds skulle få en så här dålig start på säsongen. 4 förluster på 7 matcher när man är regerande mästare är inte bra nog. Först distraherades de nog lite av World Club Challenge-matchen mot Melbourne Storm och sedan har de haft en massa skador på duktiga spelare. Englands kapten Jamie Peacock, Ablett, Donald och Eastwood saknas idag. De har fått tillbaka flera viktiga spelare i truppen, som Sinfield, Buderus och Hall, men det är inte säkert vilka som får starta och vilka som klarar av att göra comeback i en sån här svår match. Leeds lär inte vilja hamna efter toppen för mycket så de kan nog stå emot bra idag. Dock så är Wigan svårstoppade just nu och framför allt på hemmaplan. De pressar på lag hårt där och att vinna med en try + conversions marginal ska de ha god chans till.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 21:00
Wigan - Leeds
Wigan (-5,5)
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *