Vancouver och Columbus spelar normalt målrikt

Efter tjuvstarten i går så är vi igång med en massa matcher i dag. Columbus tar emot Vancouver och jag väntar mig mig en kul match med mycket mål. Det brukar det bli mellan dessa lag. NHL är ju också en liga som uppmuntrar mål. Över 5,5 mål ger mig 2,02Pinnacle.

Columbus började säsongen som ett riktigt strykgäng men har spelat upp sig sedan dess. Stabila segrar mot San José och Buffalo imponerar men det var innan uppehållet. Nu är det dags för att dem att fortsätta den fina trenden. Det blir inte lätt då de möter ett bra lag i Vancouver som dock tappat stinget sedan Sedinarna minskade poängskörden. De har haft lite vila nu och kan ha lyckats gruppera om styrkorna. Det är osäkert hur många av spelarna från finalen som vilas, om någon. Luongo hade mindre bra form innan OS men spelade stabilt i turneringen. Återstår att se vem som står.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 01:00
Columbus - Vancouver Canucks
Över 5,5 mål
58 kr

1 kommentar till “Vancouver och Columbus spelar normalt målrikt

  1. Daniel den skrev:

    Jag stannade faktiskt uppe under hela matchen. Usch vad trött man är nu. Såg egentligen aldrig ut som en match där det blir mycket mål men lagen var opportunistiska som bara den. Columbus hade 2 skott på mål typ under deras 6 power play. Underkänt.
    Luongo vilades förövrigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *