Rött kort vanligt mellan Inter – Genoa

Möten mellan Inter och Genoa har blivit kortrika de senaste åren och det röda kortet har visats inte mindre än 4 gånger på de 5 senaste matcherna. Inter har en del hårt spelande herrar och har samtidigt ett anfall som kan tvinga Genoas virriga försvar att dra på sig kort. Jag måste testa Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibets 3,50 på att ett rött kort visas i matchen med en låg insats.

Trots att Inter är ett topplag så har domarna visat att de inte har några problem med att visa ut deras spelare. 6 röda har det blivit totalt och i förra hemmamatchen mot Sampdoria blev det t.o.m två stycken innan 40 minuter hade spelat. Det jämnade ut sig lite dock i andra då Pazzini också åkte ut. I derbyt mot Milan i januari lyckades de också med bedriften med att få två röda på hemmaplan. De har en del spelare som både kör tufft och har hett temperament.

Genoa har ”bara” fått 4 röda hittills men har varit det laget som dragit på sig rött i möten mellan dessa lag 3 av de 4 senaste gångerna. Deras försvar är bland de sämsta i ligan så bli inte förvånad om de får det jobbigt idag och nån drar på sig två gula eller en frilägesutvisning. Domaren idag är Luca Banti , som inte är nån av de kortgladaste i ligan. men han vågar allt visa rött när det behövs och har gjort det 3 gånger på 8 Serie A-matcher under 09/10.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 20:45
Inter - Genoa
Rött kort visas
19 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *