Milanetto ofta varnad mot Inter

Det blir ett kortspel till i matchen Inter – Genoa där jag går en hel del på statistik. Omar Milanetto har fått gult kort i 4 av de senaste 6 mötena mot Inter och jag tror han kommer få det jobbigt idag med mot Inters mittfält och anfallare. Att Milanetto får kort finns till 3,30 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Omar Milanetto har varit borta ett par matcher men fick hoppa in en stund senast. Enligt La Gazzetta dello Sport kommer han att starta idag. Det kan hända att han är lite ringrostig idag då han inte spelat mycket det senaste. Det blir en tuff uppgift att komma in mot Inters skickliga mittfält på San Siro. De spelar rätt centralt med alla sina mittfältare i sin 4-3-1-2 så han kan bli upptagen med att stoppa skickliga spelare som Stankovic och Sneijder därinne.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 20:45
Inter - Genoa
Milanetto får kort
19 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *