Los Angeles är bra hemma

Los Angeles Kings är ett av de lagen jag tycker ha gjort en bra period av trading. Montreal har inte lyckats lika bra även om de lyckades få till en okej förlust mot San José häromdagen. Ettan betalar dock för bra för att motstå; 1,90 ger Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt vilket är bra för en ganska trolig etta.

Los Angeles är som Anaheim väldigt bra på hemmaplan. Nu har de lyckats värva ganska bra under uppehållet där vi med blågula ögon ser Fredrik Modin som en ny ”Kung”. Han byter Columbus mot Kings vilket i de flestas ögon är en befordran. Los Angeles är i en galen form om man bortser från en plump mot Oilers hemma där de bara lyckades få 2-2.

Montreal Canadiens är ett mediokert lag oftast i ligan och jag tycker inte att de lyckades så bra med att förstärka laget inför årets slutspurt. Formen är inget speciellt att tala om men de lyckades åtminstone att få till en okej förlust mot San José, som dock knappast är i form själva. Jag tycker inte att jag ser tillräckligt mycket kvalitet för att tippa annat än etta i denna match.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 04:00
Los Angeles Kings - Montreal Canadiens
1
57 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *