Christiano Ronaldo gör mål för femte matchen i rad

Efter fiasko både i Copa Del Rey och Champions League kan Real Madrid nu satsa allt på ligan. Formen är generellt god och man öser in mål. I senaste ligamatchen mot Sevilla lyckades man vända ett 0-2 underläge till seger 3-2. Jag tippar på att Real Madrid vinner ikväll trots handikapp -1,5. Oddset 1,875 finns hos Bet365.

Valladolid har inte vunnit en match på 10 omgångar och har flertalet nyckelspelare skadade bland annat Alvaro Rubio, Sesma och Prieto. Jag såg deras förra match mot Athletico Bilbao (Förlust med 2-0) och de såg pigga ut de första 10 minuterna för att sedan se allmänt bleka ut resten av matchen..

Jag slänger också in ett tips på att Christiano Ronaldo gör mål till oddset 1,78 hos Unibet. Ronaldo är som vanligt het framför mål, han har gjort mål i 4 raka matcher. Vinnare av skytteligan har han som morot..

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 21:00
Valladolid - Real Madrid
Ronaldo målar
78 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *