West Bromwich slår inte av på takten

West Bromwich har fortsatt bra form och kommer vilja bättre på sin statistik och självförtroende i kväll. Scunthorpe passar dem väl. För några veckor sedan vann de med 3-1 borta. Jag tippar över 2,5 mål till oddset 1,70Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway. Oddsen är på nedåtgående för detta så det är lite bråttom.

West Bromwich har hittat rytmen och plockar hem seger på seger. Det är inte alltid snyggt men det är ju poängen som räknas. Nu möter de ett lag de brukar ha lätt för och målmaskineriet borde vara väloljat. För att de ska hålla jämna steg med ettan Newcastle så måste de vinna sådana här matcher.  Scunthorpe även förbättrats på några månader mot det lag som startade säsongen och kan absolut bidraga till målskörden i kväll. Formen är god för att vara Scunthorpe, 2-1 och 3-1 ser jag som väldigt troliga resultat. Jag kommer att spela 8 % av min kassa på detta.

Cardiff-matchen ser även den ut att sluta med en del mål. En fågel viskade i mitt öra att John tänkte tippa på den.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
West Bromwich - Scunthorpe
Över 2,5 mål
90 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *