Anaheim fortsätter hemmasvit

Det blir nästan tråkigt att skriva inlägg ibland. De liknar så ofta varandra men det blir lätt så, åtminstone när det handlar om NHL. Där gäller det att ta vara på ett lags svit när man kan. Anaheim vinner hemma mot Edmonton och det tar jag till banken.

Det är nästan så att jag kan kopiera inlägget jag skrev för någon dag sedan. Kontentan av det inlägget var att Anaheim är ruskigt bra hemma just nu. Det trots att man saknar Getzlaf vilket inte är en dussinspelare. Han ska vara tillbaka snart men borde inte spela i dag. Han hoppas på OS-spel om vi säger så.

Edmoton har varit lite av en slagpåse i NHL hittills. Lite som Columbus varit under stora delas av säsongen. nu är de i en svit som består av 3 raka förluster och inte mot kalasmotstånd. En positiv svit mot en negativ slutar normalt sett med vinst för den positiva. 1,67 för seger i NHL är sällan bra men detta tar jag till banken. 10% satsas

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 04:00
Anaheim Ducks - Edmonton Oilers
1
65 kr

1 kommentar till “Anaheim fortsätter hemmasvit

  1. Daniel den skrev:

    Jag går till banken med 3-2… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *