Washington i form är svårslagna

Washington går in till matchen i natt med 7 raka segrar. Inga tunga skador och flera spelare i toppform gör att de är mycket svårslagna just nu. På hemmaplan borde de få lite extra tändvätska för att se till att det blir 8 raka. Anaheim kommer till matchen efter en förlust mot annars svaga Atlanta. Över 5,5 mål är säkrare men ettan ger bättre odds. Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt bjuder oss på 1,80.

Washington är svårstoppade även nu när Bäckström inte lyckas göra så mycket poäng. Ovechkin i ledarrollen lyckats oerhört bra just nu. Jag har svårt att se något lag kunna stoppa dem. Anaheim som ska försöka har inte en så pjåkig form. Åtmintone på hemmaplan. De har det betydligt tuffare när de måste resa. Koivu är tillbaka men Selänne är fortfarande skadad. Etta

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 01:00
Washington Capitals - Anaheim Ducks
1
80 kr

1 kommentar till “Washington i form är svårslagna

  1. Daniel den skrev:

    pretty much total dominans för Capitols men ändå bara 1-1 så det var lite oroligt. Men sedan sade det pang, pang, pang och lite senare även pang. Skoj att se Bäckström spela riktigt bra också trots ”bara” ett poäng

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *