Det våras för Oddskampen

Även om Johns tips tidigare idag inte gick in får man lov att säga att det går bra för Oddskampens tippare just nu. Bara 11 dagar in i januari månads tävling och kassorna har ökat med sammanlagt 744 kronor, en ökning med 25 %.

Daniel är för tillfället i ledning med 1278 kronor men Viktor skuggar tätt bakom. Viktor har en imponerande ROI (Return Of Investment) på hela 258 %. Fortsätter han i samma stil så blir det förmodligen en ny skalp i Oddskampen! =) John har den bästa träffprocenten med 71 % rätta tips.

1 kommentar till “Det våras för Oddskampen

  1. Daniel den skrev:

    Jag skulle vilja framhålla att med mina 10 tips har jag satt 70 procent medan du på dina ynka tre bara satt 67 procent. I mängden hittar vi kvalitet över längre tid vettu 😉 Med det vill jag säga att jag kommer sparka skiten ur dig på tipsbanan den här månaden 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *