Ännu en målrik match i Angola väntas

Guldfavoriterna Elfensbenskusten går idag in i afrikanska mästerskapen mot otippade Burkina Faso. I båda de senaste mötena mellan dessa lag, i VM-kvalet, gjordes det 5 mål (5-0, 3-2). Chansen är god att det blir målrikt idag med och höga 2,75 för över 3,5 mål spelas hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

I de afrikanska mästerskapen är det ofta öppet och böljande spel med lägre prioritering på försvaren, som därför sällan är stabila. Det såg man inte minst igår då Angola – Mali spelade 4-4. De lag som brukar komma långt i den här turneringen är antingen de med de bästa anfallen (t ex. Kamerun och Nigeria) eller de bäst organiserade och väldisciplinerade (som mesta vinnarna Egypten). Elfenbenskusten tillhör den första skaran och har mycket skicklighet framåt i Kalou, Drogba, Gervinho, Keita, Dindane m,m. De har gjort 8 mål på Burkina Faso på 2 matcher och borde peta in minst ett par stycken idag med.

Beroende på om Togo kommer tillbaka till Angola för att spela, efter de har deltagit i landssorg, så kan den här matchen möjligen bli ännu viktigare för vilka som går till kvartsfinal ur grupp B. Underskattade Burkina Faso har hamnat i en svår grupp i vilket fall som helst och har inget att förlora. De har stört andra bra lag förut och kan hjälpa till med målproduktionen i vad som kan bli en rolig match.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 17:00
Elfenbenskusten - Burkina Faso
Över 3,5 mål
50 kr

4 kommentarer till “Ännu en målrik match i Angola väntas

 1. Daniel den skrev:

  13 minuter och inget mål än! Ser illa ut du 🙂

 2. Daniel den skrev:

  Din favorit till segern Algeriet förlorade förresten med 3-0 mot Malawi förut. kommentarer på det

 3. John den skrev:

  Det var inte min favorit men ett av lagen som skulle kunna tänkas vinna. 0-3 mot Malawi var en riktig chock, det ska inte få hända.

 4. Daniel den skrev:

  Enligt kommentatorerna igår så räknade man i princip bort Malawi. 3 poäng i påsen innan matcherna spelats. Måste ha varit underskattning från Algeriet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *