West Brom förväntas hitta formen igen

Idag är en härlig dag för alla oss som gillar engelsk fotboll. Mycket fotboll på TV och mycket intressant att tippa på. Efter några dar med tunt utbud så lägger jag flera spel idag. Jag börjar med att tippa handikappet på West Brom (-1) hemma mot Peterborough till 2,15Nordicbet.

Jag känner mig inte alltid bekväm med att tippa handikapp på lag som inte har fått resultaten med sig det senaste. Men till detta oddset måste jag testa West Brom som nu möter det sämsta bortalaget i ligan. West Brom har haft problem hemma med några av de bättre lagen i ligan, men när de möter svaga bortalag eller lite sämre lag så har det ofta blivit stabila segrar. Nu när de har tappat poäng de senaste 3 matcherna så måste de skärpa sig för att hålla sig kvar på uppflyttningsplatsen. Att då möta Posh hemma passar alldeles utmärkt. West Brom har inga nya spelare borta idag, och att Carson är avstängd gör inte mycket då Kiely är en pålitlig backup i målet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
West Bromwich - Peterborough
West Brom -1
52 kr

1 kommentar till “West Brom förväntas hitta formen igen

  1. Daniel den skrev:

    Här ska väl West Brom vinna men kan inte släppa idén om att Peterborough är luriga. De kanske inte är så farliga som jag vill få dem att tro. Till det oddset dock känns det absolut värt det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *