Spel på mål i Fulham – Man United

Fulham – Manchester United brukar producera ett par mål i det här mötet. Men Fulham är svårspelade och jag tror inte att det skenar iväg med målen. Jag testar ”Antal mål: 2-3” till 2,00Betway.

När Fulham spelar hemma kan de göra det tufft för vilket lag som helst. Det här mötet slutade 2-0 ifjol, men chansen till Fulham-seger ser jag som mycket mindre den här gången. I den matchen blev Scholes utvisad redan i 18:e minuten och Fulham hade möjlighet att ställa upp med sin bästa elva. Nu har de nyligen spelat en tuff bortamatch i Europa League och de har ett par viktiga spelare skadade/matchotränade.

Men jag tror inte heller att Man United kör över Fulham på Craven Cottage. De har åter igen stora defensiva skadebekymmer och Fulham är välorganiserade nog till att utnyttja detta. Det känns som att det kan bli en rätt tight match där Man United kan ta en knapp vinst. Eller om Fulham har energin och en bra dag så kan de få med sig ett kryss. Hur som helst så känns 2 eller 3 gjorda mål vettigt idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Fulham - Man United
2-3 mål
45 kr

1 kommentar till “Spel på mål i Fulham – Man United

  1. Pingback: Spel på mål i Fulham – Man United

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *