Wednesday får vänta på segern

Ett desperat lag som inte kan vinna mot ett målsnålt lag som har svårt för att förlora. Med tanke på förutsättningarna så känner jag att det är värt att testa ett X i Sheffield Wednesday – Swansea till 3,28Pinnacle.

Efter en lång tids usel form så fick tränaren Brian Laws lämna Wednesday efter förlusten mot Leicester förra helgen. Laget har inte tagit 3 poäng sedan den 17:e oktober och de har inte ens lyckats göra mål de senaste 5 matcherna. Någonting behövde hända och att tränaren lämnar kan möjligen ge någon slags effekt idag.

3 poäng kan bli svårt då de möter ett tight och svårslaget Swansea, som bara förlorat 2 av de senaste 15 matcherna. Men samtidigt så har aldrig walesarna vunnit på Hillsborough och hemmalaget behöver desperat stoppa förlustraden på 4 matcher för att inte glida ifrån lagen över nedflyttningstrecket. Krysset känns realistiskt och det var precis hur det slutade i förra mötet i våras (0-0).

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Sheffield W - Swansea
X
20 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *