Slutspelshungrigt Modo ska ha bra chans ikväll

Det oddset som lockar mig mest idag är Modo till 2,08Betfair. Oddset sjunker på de flesta bolagen och detta känns som ett fint överodds.

Frölunda har gjort de bra på senare tid och är obesegrade sedan den 26:e november. Nu har de däremot en del defensiva problem i och med att både Niskala och Kudroc gick ut skadade senast. Unga backar som Peter Andersson, Philip Larsen och Henrik Tömmernes får ta ett större ansvar i den här svåra bortamatchen. De har gjort det bra det senaste mot lag som Timrå och Rögle, men nu får de möta vassare forwards.

Modo lär ha fint självförtroende efter den starka 4-1-segern borta mot HV71 senast. Här ser de sin chans att ta in på ett av lagen som ligger precis ovanför slutspelsstrecket. Med hemmapubliken i ryggen så kommer de sätta tryck och göra det svårt för de orutinerade Frölundabackarna. Även om Foppa inte är med(det bestäms efter dagens träningspass) så ska de ha en fin chans.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
Modo - Frölunda
1
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *