Rögle och SSK får vänta ytterligare på poäng

Full omgång i Elitserien ikväll och jag väljer att fokusera på två av dessa, Södertälje – Linköping och Djurgården – Rögle.

Linköping har den bästa formen av alla lagen och har spelat upp sig till en andra plats i tabellen, endast 1 poäng bakom HV 71. I senaste matchen vann de övertygande mot de regerande svenska mästarna Färjestad med 5-2. Det kunde till och med ha varit fler mål då Linköping prickade målramen vid flertalet tillfällen.

Södertälje ligger på sista plats i tabellen och har den näst sämsta formen av alla efter Rögle. Laget har dessutom spelare borta i form av bröderna Bemström och Tannick Lehoux. Det faktum att matchen spelas i den egna Scaniarinken hjälps inte.. Linköping tar femte raka segern! 3-vägs handikappet (1-0) spelas hos Unibet. Linköping måste alltså vinna med minst 2 puckar för att jag ska vinna.

Som jag redan har nämnt har Rögle den sämsta formen, ynka 1 poäng på de senaste 6 matcherna är klent. Senaste vinsten kom mot bottenkollegan Södertälje för drygt en månad sedan. Till matchen mot Djurgården vaskar Rögle om i kedjorna samt slänger in Jürgen Penker i mål i hopp om ett bättre flyt. Rögle är Elitseriebäst på bortaplan denna säsong och man slog faktiskt Djurgården på bortaplan senast. Men nu är Rögle sämre och förlorar.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 19:00
Södertälje - Linköping
2 (1-0)
13 kr
Tor 19:00
Djurgården - Rögle
1
26 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *