Rooney att göra mål mot Hull

Man United har en bra chans att minska Chelseas ledning idag då de möter Hull borta. Hulls försvar är ofta under all kritik och Wayne Rooney, som har gjort runt en tredjedel av Man Uniteds alla mål, ska ha en bra chans att göra mål. Jag satsar på att Rooney gör mål till 2,20Expekt.

Kunde Man United vinna i Hull i våras med 1-0, med någonting som var en blandning av en andraelva och en tredjeelva, så ska de kunna ta en stabil seger nu, trots skadeproblemen, för att inte halka efter i titelstriden. Hull har gjort det bra hemma det senaste men släpper in för mycket mål (3:e sämst i ligan). Man Utd ska kunna utnyttja deras brister och Rooney är deras överlägset bäste målskytt med sina 12 ligamål (Berbatov och Valencia ligger delade 2:a på 4 mål vardera). Han har varit bra säsongen igenom och har inte haft någon måltorka att tala om. Han ska ha bra chans att måla idag och ett plus är också att han slår straffar. Det skulle inte förvåna mig om Hulls klantiga försvar gav bort en idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Hull City - Man United
Rooney gör mål
60 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *