Pittsburgh vinner enkelt

Pittsburgh utklassade Ottawa med 8-2 hemma i förra matchen. Evgeni Malkin gjorde hattrick och Craig Adams tacklade bort Daniel Alfredsson ur matchen.

Motståndarna i natt är Toronto som går fortsatt tungt i Northeast division.. 1 seger på de senaste 6 matcherna och 12-20 i målskillnad. Förra matchen förlorade de hemma mot Montreal med udda målet. Nu blir det större förlust för Toronto när de gästar Pittsburgh.

Oddset 1.75 finns både på Betsafe och Bwin.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 01:00
Pittsburgh - Toronto
1
20 kr

2 kommentarer till “Pittsburgh vinner enkelt

  1. Daniel den skrev:

    De du behöver se upp med är Kessler och Hagman som är äckliga. Monstret kan vara lite jobbig också men släpperoftast i något billigt mål. Pittsburgh var bra när jag tippade på dem dock var Ottawa med i leken tills Alfredsson skadade sig. Ändå: ska sluta med hyfsat enkel hemmaseger

  2. Daniel den skrev:

    Oväntat att Toskala fick stå men gjorde ett okej jobb idag tydligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *