Norwich är svårstoppade för tillfället

Norwich får ett tufft test idag då de möter Walsall borta. Men laget är i härlig form och jag tror att klassen lyser igenom till slut och att det blir en vinst. Norwich går att spela till 2,25Pinnacle.

Jag har svårt att se Norwich stanna kvar i League One när säsongen är slut med den formen de har haft de senaste månaderna. Men ändå ligger de bara trea, och man vet aldrig vad som händer i play-off-matcherna om det skulle komma till det. Tappar ett sargat Charlton poäng idag borta mot Brentford så kan Norwich gå upp på andraplats vid en vinst. Det tror jag laget är fullt medvetna om.

Walsall är svårslagna hemma på Banks’ Stadium men de brukar inte räcka till riktigt mot de bästa lagen i serien. De har dessutom inte vunnit på 3 matcher. Har de en bra dag så har de chansen på ett kryss, men då Norwich öser in mål nu så tror jag att de tar hem det här. De har vunnit 5 av de 6 senaste med målskillnaden 17-4. Anfallsparet Holt – Martin, med Wes Hoolahan liggandes bakom, fullkomligt öser in mål och nu är inflytelserika backen Doherty tillbaka också. Till 2,25 är Norwich värt att provas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Mån 16:00
Walsall - Norwich
2
50 kr

2 kommentarer till “Norwich är svårstoppade för tillfället

  1. Daniel den skrev:

    Segt att matchen blev uppskjuten.

  2. John den skrev:

    Jo det var trist och lite förvånande. Ska bli gött sen när vädret blir bättre och man slipper uppskjutna matcher.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *