Huddersfields hemmamatcher blir ofta målrika

Huddersfield fick med sig ett mycket fint kryss senast borta mot Leeds (2-2) efter att ha legat under två gånger. Nu lär de vara på gott humör när seriens sämsta bortalag Gillingham kommer på besök. Huddersfield är ett av de bästa hemmalagen i serien och har flera gånger tidigare den här säsongen utskåpat lag från den nedre halvan av tabellen. Målskillnaden på deras 10 hemmamatcher ligger på hela 31-7. Det blir ofta över 2,5 mål när de spelar hemma (80% av gångerna) och risken är stor idag med.

Gillingham har dock en del kvalitéer i laget också. I Simeon Jackson har de en lurig anfallare som har ett bra målsnitt. Det sägs att han ska gå till ett Championshiplag under januarifönstret. Gillingham brukar plocka sina poäng hemma, men om Huddersfield slappnar av lite så kan det straffas. De fick oväntat bara 3-3 mot usla Tranmere för inte så längesedan efter att ha tappat ledningen tre gånger.

Jag spelar över 2,5 mål till 1,73Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Huddersfield - Gillingham
Över 2,5 mål
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *