Fortsatt tungt för Espanyol?

Espanyol har svårt att få till det framåt den här säsongen och jag kan tänka mig att Almería orsakar dem problem idag. Jag spelar Almería (0, +0,5) till 2,05 hos Bet365.

Espanyol gjorde en fin kämpainsats när de förlorade knappt mot Barcelona med 0-1 i derbyt förra veckan. Men det har annars gått riktigt knackigt den här säsongen. Även om det resultatet kan ha ökat optimisten så går det inte att dölja att Espanyols anfallsspel inte funkat alls. 8 gjorda mål på hela säsongen är patetiskt. Nu har de en mer angenäm motståndare på papperet, och med de ökade förväntningarna efter förra veckan så är frågan hur laget kan leverera..

Almería är inte det bästa bortalaget direkt men har potential till att störa här. De gör nästan dubbelt så många mål som hemmalaget och det skiljer inget större försvarsmässigt. Sist fick de 1-1 hemma mot Deportivo och de var länge med i matchen mot Real Madrid, som de till sist förlorade med 2-4. Espanyol har misslyckats att vinna mot andra mediokra lag hemma (Xerez, Racing, Valladolid) och det känns inte alls omöjligt att det händer ännu en gång.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Espanyol - Almería
Almería (0, +0,5)
45 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *