Chicago vill visa att de är laget att slå

Mitt gamla favoritlag Detroit Red Wings har problem. De har alldeles för lite spelskickliga spelare just nu och med Zetterberg på skadelistan ser offensiven tunn ut. Det mesta kretsar då kring Datsyuk som om Chicago gjort sin hemläxa plockar bort. Jag anade igår att Detroit skule tappa poäng mot Dallas och mycket riktigt slutade matchen med hemmavinst. Nu ska de spela sin andra match på lika många dagar, den här gången i Chicago. Chicago har haft en bra säsong och är ett lag att se upp med när det vankas slutspel. De vann igår efter straffar mot Boston som inte varit i någon vidare form senaste tiden. Nu ska Chicago visa att de är det bästa laget i Central Division.

Detroit saknar svenskarna  Kronwall, Zetterberg, Franzén och Ericsson vilket är kännbart. Intressant att se hur Hossa klarar sig mot sitt gamla lag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 01:00
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings
1
68 kr

1 kommentar till “Chicago vill visa att de är laget att slå

  1. Daniel den skrev:

    Såg de två första perioderna där Chicago domimerade helt. Skulle väl varit mer än de 3 mål föll deras väg. Otroligt stabila i försvaret och Detroit var mycket uddlöst framåt. På 40 minuter sköt de 10 skott på mål. Datsyuk hade inte en bra match.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *