Bofors mot Örebro i hockeyallsvenskan

Två lag som även de spelade mot varandra i vändningen av serien. Då vann Örebro på förlängning. Starkt. Nykomlingen Örebro har spelat många matcher i år bra utan att få utdelning men får spela på toppen av sin förmåga för att rubba de bättre lagen. Bofors är ett av dessa bättre lag och borde vara tända för att ta revansch mot närkingarna. Detta på samma sätt som Malmö som jag skrev om i mitt tidigare tips men skillnaden är att Bofors inte är i samma dåliga form och kvalitetsskillnaden mellan lagen normalt är större. Bofors vinner till 1.76Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Sön 16:00
Bofors - Örebro
1
70 kr

2 kommentarer till “Bofors mot Örebro i hockeyallsvenskan

  1. John den skrev:

    Du har inte mycket flyt nu..2-0 till Bofors och så blir matchen avbruten. Hur vågar spelaren få hjärtstillestånd 😉

  2. Daniel den skrev:

    Det är knappt att man tror att det är sant 🙂 Aja… Spelarens hälsa måste väl vara viktigare än min vinst. Onwards and upwards

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *