Bäckström/Ovechkin leder Capitals till ny vinst

Carolina Hurricanes gästar Washington Capitals i nattens NHL-ishockey. Washington har näst mest poäng (54) av alla NHL:s 30 lag, på samma lista har Carolina överlägset minst poäng (25). Det är med andra ord verkligen toppen mot botten som möts i Verizon Center.

Washington har 5 raka vinster och totalt under säsongen; 12 vinster 2 oavgjorda och 3 förluster. Radarparet Nicklas Bäckström/Alexander Ovechkin ligger bakom väldigt mycket. I de senaste 2 matcherna har de tillsammans gjort hela 11 poäng. Värt att notera är att Bäckström har utsetts till bästa spelare i båda dessa matcher.

Carolinas facit på bortaplan ser väldigt dystert ut, 4 raka förluster och ett totalt facit på: 1 vinst, 13 oavgjorda och 4 förluster. Handikappspelet Washington -1,5 spelas hos Pinnacle.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 01:00
Washington - Carolina
Wash -1,5 mål
25 kr

3 kommentarer till “Bäckström/Ovechkin leder Capitals till ny vinst

  1. Viktor den skrev:

    Jag skriver alltid mina tips i Microsoft Word och sedan klistrar in i WordPress.. så jag hade redan skrivit klart tipset innan jag såg att kollegan Daniel redan tippat på Washington som en galning.. Detta spel hade han dock inte spelat 😛

  2. John den skrev:

    Alla dessa tips på Capitals och så levererar dem inte..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *