Fulham och Valencia spelas som dubbel

Snart är det slut på månaden och jag får försöka dryga ut den knappa ledningen jag har på Viktor. Jag börjar tippandet idag med en dubbel med två hemmalag som ska ha goda chanser att vinna.

Fulham kan vinna mot alla lag hemma på Craven Cottage. Senast vann de tryggt med 3-0 mot Blackburn och Nevland, Duff och Dempsey imponerade framåt. Nu är viktiga Murphy och Johnson tillbaka i truppen också, och även om de inte spelar från start blir det en boost. Nu möter de ett Bolton som har usel form och läcker mål bakåt. De har 4 raka förluster och har släppt in hela 15 mål på de senaste 5 ligamatcherna.

Fulham trivs mycket bra mot Bolton och har bara förlorat 3 av 16 Premier League-möten mot dem. Hemma brukar de vinna och det har inte blivit förlust där sen 1992. Bolton behöver 3 poäng för att klättra ur bottenträsket, men jag har svårt att se det hända idag.

Sedan tippar jag också på att Valencia besegrar Mallorca hemma på Mestalla. Valencia har börjat prestera jämnare nu efter en osäker inledning. Idag lär de se sin chans att haka på i den absoluta toppen då något lag (eller båda) kommer att tappa poäng i El clásico imorgon. De har få skadeproblem och det ska bara bli 3 poäng mot ett Mallorca som är lika usla borta som de är fantastiska hemma.

Expekt ger 1,85 för Fulhamseger och 1,55 för Valenciaseger. Totaloddset blir 2,87.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Fulham - Bolton
1
55 kr
Lör 20:00
Valencia - Mallorca
1
55 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *