Halvtid/Fulltid-chansning på Bolton-Chelsea

Den här månaden har inte gått lika bra spelmässigt som jag hade hoppats. Ska jag vinna tävlingen nu så får jag chansa på lite högre odds. En sådan som ändå inte känns helt otrolig är att Bolton leder i halvtid men att Chelsea vänder i andra.

Bolton har inte gjort mål hemma mot Chelsea i ligan sedan 2002 (på sex matcher) men den trenden borde inte kunna fortsätta så länge till. Den senaste tiden har Bolton gjort en del mål hemma mot bra lag som Liverpool, Spurs och Everton. Ofta tappar de dessutom ledningar, som mot Spurs två gånger om. Mot ett lag som Chelsea lär de vara extra peppade och jag tror att trenden med en tidig ledning kan hålla i sig. Med lite flyt kan det stå sig till halvtid innan det instabila försvaret strular till det. Chelsea vill gärna behålla förstaplatsen och har det där lilla extra framåt om en match behövs vändas.

Som sagt så är det en chansning men oddset 30,00Betfair känns ändå värt att testa i det här läget.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Bolton - Chelsea
1 / 2 (HT/FT)
20 kr

1 kommentar till “Halvtid/Fulltid-chansning på Bolton-Chelsea

  1. John den skrev:

    Ganska nära Bolton-mål innan halvtid ändå.. Hade inte Elmander spelat så vem vet vad som hade hänt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *