VM-kvalet fortsätter

Idag Onsdag så fortsätter VM-kvalet med en hel del intressanta matcher och man måste självklart vara med i leken. Det gick ju bra senast med oerhörd tur även om det var välförtjänt. Som svensk så tippar jag ju gärna Sverige men det är inte många tips som ger tillräcklig utdelning i förhållande till risken så jag kommer att hålla mig till att se matchen idag.

Första matchen som lockar äe Ungern – Portugal. Portugal spelade ut Danmark senast men fick bara oavgjort efter mål i slutskedet. De var värda mer än så men resultatet gagnade ju Sverige så inte klagar jag… I laget hittar man idel kanonspelare nu när de blivit fria från något avdankade spelare som Rui Costa.

Ungern däremot var överlag svaga mot Sverige och förtjänade inte mer än förlust. Nu kommer de säkerligen att vara sugna på revansch efter att ha tappat en poäng som de säkert tycker de förtjänade. Ungern var för länge sedan ett av Europas bästa lag men det är ett minne blott och mot Portugal räcker de inte till.

I en match där båda måste vinna så tippar jag på det starkare laget PortugalUnibet till oddset 1,48.

Italien kan med seger idag mot Bulgarien sätta sig i ett väldigt bra läge för avancemang från gruppen. Med en match mindre spelad än Irland så har de en poäng mer. Vid seger skulle en buffer på 4 poäng infinna sig med två matcher kvar. Vid förlust däremot blir det ju väldigt mycket mer spännande och det tror jag inte att de vill. På hemmaplan med fansen i ryggen så vinner de mot Bulgarien som annars spelat en del bra fotboll i det här kvalet.

Ettan tippas till 1,42Unibet.

Sist men inte minst antar jag så ska jag våga tippa England mot Kroatien. England har vunnit samtiliga matcher i kvalet än sålänge men klart är det inte ännu. Nu väntar seriefinalen mot Kroatien som har stört England tidiagare år. Vid seger är England klart för VM-slutspel men som med italienarna så skulle förlust betyda nerver och det riskerar man nog inte. Capello kommer att motivera spelarna till tusen för att säkra platsen på Wembly inför den engelska publiken.

Kroatien saknar flera spelare som Modric, Pletikosa och Corluka (avstägning) och klarade bara 1-0 hemma mot Vitryssland vilket inte är så imponerande. I kvalet har Kroatien allmänt inte imponerat så mycket men har ändå plockat många poäng. Mot ett England med revansch-lust efter att Kroatien slagit ut dem från kvalet till EM 2008 får de svårt.

Ettan spelas till 1,60Unibet vilket ger totaloddset 3,36 och som vanligt så satsar vi för att klå de andra två korkskallarna. 150 kronor satsas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Ungern - Portugal
2
72 kr
Ons 20:50
Italien - Bulgarien
1
165 kr
Ons 21:00
England - Kroatien
1
354 kr

1 kommentar till “VM-kvalet fortsätter

  1. Martin den skrev:

    Mycket fin trippel!

    Missade helt och hållet att rygga… Körde en egen variant med bland annat 2:a på Finland vilket sket sig rätt snabbt 🙂

    // Martin
    http://bettingbloggen.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *