Ska Serbien och Grekland ta chansen ikväll?

Då har man fått känna på hur det är att inte leda tävlingen och det var inget kul. Jag får hoppas på att Sverige bara vinner med 4 mål och att min lilla dubbel här går in så att ordningen blir återställd :).

Serbien vet mycket väl kvällens förutsättningar: 3 poäng mot ett underpresterande Frankrike och de går till VM. Om inte det kan motivera spelarna så vet jag inte vad som kan. De är ett bra hemmalag och kommer att stöttas av en fanatisk publik. Men även om ettan känns läskande att spela så känns ändå kryssrisken rätt stor. Trots oövertygande resultat i en del kvalmatcher får man inte underskatta Frankrikes offensiva kvalitéer. Ribery lär starta ikväll och tillsammans med Benzema, Gourcuff och Henry så kan Serbiens skickliga backlinje hotas. Jag testar därför handikappetSerbien (0, +0,5).

Jag spelar även på Grekland som behöver ta 3 poäng för att ha en bra chans att kvala in direkt till VM. Gruppkonkurrenterna Lettland och Schweiz möts även idag i en öppen match och Grekland vet att det är ett ypperligt tillfälle att skaffa sig fördel idag då något av de andra lagen, eller kanske båda, kommer att tappa poäng. Moldavien har inget märkvärdigt lag och ligger sist med sina 2 poäng. De har inget att spela för och Grekland ska bara vinna det här.

Dubbeln finns till 2,56Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:30
Moldavien - Grekland
2
57 kr
Ons 21:00
Serbien - Frankrike
Serbien (0, +0,5)
57 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *