Fiorentina får det svårt i Frankrike

Idag ska jag ta igen att jag inte tippade igår så blir två tips idag. När jag numera är i ledning så blir jag lite försiktig har jag märkt. Helt plötsligt har man något att förlora. Detta till trots tror jag att jag har hittat en ganska trolig dubbel.

Lyon brukar jag väl ifrån sig i Champions League och den franska ligan är inte så pjåkig. Utöver detta så har de börjat säsongen mycket bra och de har ett bra lag även utan Benzema som numera huserar i Madrid. Fiorentina har ganska bra form på pappret men har inte imponerat spelmässigt och det är inte några monstersegrar vi talar om. De saknar den viktige mittfältaren Zanetti till dagens match vilket kommer att försvaga dem en del. Jag tror de återigen får det svårt men den här gången förlorar dem. Ettan spelas till 1,76.

I första tipset i år tippade jag emot Newcastle, sedan dess har jag tippat på dem ett flertal gånger och de har inte gjort mig besviken. Trots all turbulens så har de ett starkt lag i den här serien och de kommer med stor sannolikhet ligga i toppen tillsammans med WBA och Middlesbrough under en stor del av säsongen. Idag möter de Blackpool som under flera år gjort det bra med mycket små medel. I år känns de lite svagare och idag står de inför en allför tuff uppgift. Tvåan spelas till det mycket bra oddset 2,10.

Totaloddset på denna kupong blir 3,70.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Lyon - Fiorentina
1
50 kr
Ons 20:45
Blackpool - Newcastle
2
50 kr

3 kommentarer till “Fiorentina får det svårt i Frankrike

  1. Pingback: Onsdagsspel i UEFA Champions League | BettingBloggen

  2. Martin den skrev:

    Man får tacka för Lyon-reken 🙂 Satt riktigt fint och räddade kvällen efter Barca-besvikelsen!

    /Martin

  3. Daniel den skrev:

    Svider nu men bra att någon vann igår iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *