Dags för linköping att vinna

I går så missade jag tyvärr att Elfsborg inte kunde göra fler mål än vad de gjorde. Som tur var hade jag en rad utanför spelet som inte var lika optimistisk som gick in. I morgon spelas det en väldans massa matcher och urvalet är stort. Jag kommer att vara lite mindre offensiv. Linköping ser ut att ha bra chans mot ett Färjestad som haft ganska mycket tur än så länge.

Linköping har halvfloppat hittills i år men har kvalité i truppen och i morgon möter de Färjestad som haft mycket tur i deras matcher början av säsongen. Mot SAIK så inledde de starkt men slutade spela efter första perioden. Matchen mot Rögle var en sorglig historia. Skotten i första perioden var 4-2 (!). De har inte spelat bra men har ändå lyckats vinna mot taskigt motstånd. Nu ska de prövas ordentligt och de faller nog. Synd då jag faktiskt håller på dem…

Oddset på ettan är 1,95 och det är generöst.

West BromwichCrystal Palace slutar etta. Varför? WBA har varit bland de bästa i ligan i år och i senaste matchen i ligan vann de 5-1 mot Middlesbrough. Detta var borta och det är oerhört imponerande. Crystal Palace har inte svarat upp mot deras förhoppningar och borde inte ha mycket att hämta här.

Ettan spelas till 1,57.

Detta ger totaloddset 3,06Betfair

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Linköping - Färjestad
1
150 kr
Lör 16:00
West Bromwich - Crystal Palace
1
150 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *