Atalanta byter tränare och tar första vinsten

Atalanta har startat säsongen uselt och efter 4 raka förluster så fick tränaren Gregucci gå. In kommer istället gamle Juveliraren Antonio Conte som nyligen vann Serie B med Bari efter att ha tagit över ett mediokert lag. Jag tror att tränarbytet kan ge laget den extra skjuts de desperat behöver för att få 3 poäng. Samtidigt tycker jag att laget är bättre än vad resultaten har visat (3 raka 0-1-förluster mot Lazio, Genoa och Sampdoria) och de ska allt lyckas ta en trygg mittplacering i tabellen,  som ifjol när de kom 11:a.

Catania ligger också risigt till även om de har en poäng mer än Atalanta. En enda bortaseger ifjol visar dock att det är hemma de brukar ta sina poäng. Deras första seger får komma en annan match, om det nu blir med nuvarande tränaren Atzori eller en ny en. Ettan spelas till 1,83Ladbrokes.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Atalanta - Catania
1
59 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *