Speltips onsdag 28 oktober!

Det var länge sedan denna blogg uppdaterades. Men nu jäklar är vi igång igen! Nu är det jag, Jens, som skriver bloggen. Det finns mängder av sidor ute på internet som erbjuder speltips. Mitt mål är att sammanställa de bästa speltipsen i denna blogg från dessa sidor. Ibland utgår jag från specifika matcher och ibland utgår jag från specifika datum, som idag. Så dagens speltips ser ut på följande sätt.

Bettingstugan.se

Just nu ligger ett speltips uppe på Bettingstugan. Det är Don Soderman som rekar AIK-VIK Västerås HK. Han spelar båda lagen att göra minst 2 mål till 1.70 gånger pengarna hos Unibet. Motiveringen är att två lag med fin form och offensiv styrka möts.

Rekatochklart.se

Just nu ligger det uppe fyra speltips på Rekatochklart. Tobias Holm rekar bland annat en rak etta i matchen Leksand v Pantern till 1.75 gånger degen hos Bet365. Motiveringen är helt enkelt att Leksand har ett starkare lag trots sin väldig dåliga inledning.

Youbet Aftonbladet 

Steven-Lee ger sig idag in på golf. Det är Race to Dubai som står på schemat. Steven-Lee synar Romain Wattel att hamna topp 20 till 3,60 gånger keramiken. Motiveringen är att Romain faktiskt kan blanda sig in i toppstriden om han bara lyckas få ordning på sitt ibland ojämna spel.

Detta var mitt första inlägg. I framtiden kommer jag att gå igenom fler sidor så att ni får en ännu bättre överblick. Hoppas att ni kommer uppskatta mina blogginlägg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *