Liverpool har stort avbräck i Suarez

Liverpool är favoriter till låga 2,25 borta mot West Ham och än en gång speglar det inte deras tidigare resultat. Laget kanske har blivit en kassako för bolagen då många lever kvar på 80-talet? Det har blivit en ’pet peeve’ för mig men samtidigt är det ju trevligt att spela emot dem.

Värdet ligger absolut på West Ham, som ligger 3 poäng före och bara har förlorat en hemmamatch. Liverpool har bara vunnit en bortamatch och har endast 4 ligasegrar på 15 försök totalt. De har iofs spelat rätt bra i en del matcher i höst, men när de gång på gång ändå inte skrapar ihop poängen de ’förtjänat’ så går det inte bara att skylla på otur. Idag har de ett otroligt tungt avbräck i Luis Suarez som är avstängd. Han är deras enda tillgängliga anfallare och har gjort eller spelat fram till 13 av lagets 19 mål. Hade inte han skapat så mycket nästan på egen hand så hade laget legat ännu sämre till. Minus för Liverpool att flera startspelare lirade mot Udinese i torsdags.

West Ham saknar Liverpoollånet Andy Carroll, men de har många spelare som bidragit med mål och ingen anfallare har gjort mer än 2 ändå. Allardyce byter bara ut sin stora kille på topp och kör på som vanligt. Chelseavinsten måste gett laget en lyft efter 3 raka utan vinst. West Ham (draw no bet) spelas till 2,25 hos Betway.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
West Ham - Liverpool
West Ham (draw no bet)
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *