Tyresö har fått en kanonstart på säsongen

Tyresö spelas till 1,75 hos Betsson i toppmatchen mot Linköping. Oddset rasar på andra bolag så det gäller att vara snabb. Tyresö såg riktigt imponerande ut mot Örebro senast och det kunde faktiskt ha blivit ännu mer än 7-0. Och det var mot ett Örebro som ett känt som ett svårspelat lag. Med det antalet stjärnnyförvärv Tyresö har gjort så är hälften nästan nog för att fixa ligaguldet utan problem.

Linköping, som kommer från en svag säsong ifjol, imponerade inte på många i premiären och de ska vara glada att få med sig en poäng hem. De hade problem med Kristianstads press och kunde inte få igång ett bra spel. Jag tror att Tyresös starka mittfält kommer att styra den här matchen och minimera Linköpings nya anfallsstjärnors påverkan på matchen. Efter vad vi fick se av Tyresö förra veckan så känns 1,75 för högt för att inte testa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:20
Linköping - Tyresö
2
31 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *