Inte alls bergsäkert att Portugal går till EM

Jag ser spelvärde i att backa Bosnien och Herzegovina på något sätt då de har blivit för stora outsiders idag. Raka 2:an, DNB, X2 m,m funkar finfint, men efter ett hyfsat långt speluppehåll väljer jag att börja lugnare och spela det fegare alternativet Bosnien och Herzegovina (+1,5) till 1,78 hos Bet365.

Lagen kan varandra utan och innan nu så oavsett vad som händer så tror jag inte det kommer att skilja mycket mellan dem. När de möttes i Portugal i VM-kvalet 2009 vann Portugal med 1-0, men bosnierna hade 3 ramträffar. Returmötet vann de också 1-0, och nu i fredags blev det 0-0 trots att Bosnien hade ett par gyllene lägen att avgöra.

Bosnien, som har fått tillbaka viktiga backarna Pandza och Papac, har mindre att förlora än pressade Portugal och kan absoluta störa portugisernas mindre imponerande backlinje på kontring. Portugal underpresterar ofta med tanke på det material de har och verkar inte ha lika stor harmoni i laget som bosnierna.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 22:00
Portugal - Bosnien och Herzegovina
Bosnien och Herzegovina (+1,5)
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *