Varken Scunthorpe eller Colchester har bra försvar

Det känns som om var och varann match Colchester spelar den här säsongen blir en målfest. Det har blivit 14 mål bara på de 3 senaste matcherna och de slog Preston borta med 4-2 i premiären. Colchester har spelat bra fotboll hittills och har inga som helst problem med att hitta målet. Anfallarna Henderson & Odeyaji har öppnat starkt och mittfältet har också bidragit framåt.

Båda lagen har problem bakåt då de inte har hållit nollan en enda gång i ligaspelet (Colchester har inte lyckats med det i cuperna heller). Jag hade därför blivit chockad om matchen slutade 0-0. Jag spelar över 2,5 mål till 1,80 hos Nordicbet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Scunthorpe - Colchester
Över 2,5 mål
30 kr

1 kommentar till “Varken Scunthorpe eller Colchester har bra försvar

  1. John den skrev:

    Synd med den tidiga utvisningen. Tror vi hade fått sett nåt mål till annars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *